◀  Terug naar laptops

The Rent Company

Een andere mogelijkheid is het kopen of huren van een laptop via The Rent Company.
The Rent Company heeft het alles-in-1 Easy4u device abonnement ontwikkeld om leerlingen op een laagdrempelige manier te kunnen voorzien van een goed, op de school afgestemd, device. Het device wordt tegen aantrekkelijke bedragen op basis van huur of koop, inclusief Total Care Pack voor service, garantie en schade- en diefstaldekking aangeboden.

The Rent Company doet samen met de school een aanbod voor het schooljaar 2019-2020 dat bestaat uit een Easy4u 11,6 inch Dell 3180 notebook zonder touch scherm.

Inclusief 48 maanden Total Care pakket, bestaande uit:

U heeft de mogelijkheid om een notebook te huren of te kopen:

Bij Koop
Na uw bestelling via de “Online Shop” ontvangt u een bevestigingsmail met daarin de aankoopfactuur in pdf-bestand. De factuur kunt u bij de bestelling direct via IDEAL voldoen of anders zelf binnen 30 dagen na factuurdatum, doch uiterlijk voor 31 augustus 2019.

Bij huur
Na uw bestelling via de “Online Shop” ontvangt u een bevestigingsmail met daarin, voor uw eigen administratie, de huurovereenkomst en de door u afgegeven SEPA machtiging voor automatische incasso in pdf-bestand. Deze informatie is voor uw eigen administratie bestemd.

The Rent Company zal het borgbedrag van EURO 50,00 circa 14 dagen voor levering van het door u opgegeven bankrekeningnummer incasseren en de huurbedragen vanaf het moment van levering.

De laptop aanbieding van “The Rent Company” vindt u hier.